Våra ädelstenar

Varje sten är hämtad från naturen och utvald noggrant och kvalitetstestad innan den kommer i händerna på våra utmärkta hantverkare, där ädelstenar formas till ett nytt liv med skönhet och briljans.  

diamond jewelry

Diamant

Den mest exklusiva och berömda ädelstenen på jorden. Alla våra diamanter är i färgskala G och klarhetsskala VS1. Diamanter uppstår i många olika former, därför är det viktigt att vi observerar dessa detaljer innan de hamnar i vårt sortiment. Detaljer som färg, klarhet, proportioner, symmetri och form innan det blir en exklusiv produkt i vår kollektion.

tourmaline jewelry

Turmalin

En sten som har otaliga betydelser på grund av dess variation av färger. Ingen annan sten kommer i fler färger och färgkombinationer som turmalin. Att sätta upp Tourmaline ädelstenar på guld eller/och diamanter resulterar i ett elegant tidlöst smycke.

amethyst jewelry

Amethyst

Den mest populära varianten av kvarts. Ametist har varit populärt i århundraden och studier från antikens Grekland visar att man då använde Ametist som skydd mot förgiftning.

emerald jewelry

Emerald

Smaragder är kända för sin vackra gröna färg, vilket gör den till en av de dyraste och populäraste ädelstenarna. Nästan alla naturliga smaragder har inneslutningar och är generellt accepterade som deras karaktär. Våra smaragder har hämtats från Colombia, som är den största producenten i världen.