VÅRT FÖRETAG

Med årtionden av erfarenhet av smycken och mineraler kan vi äntligen expandera och nå hela världen med våra produkter. Vårt ursprung är från Mellanöstern, men vår bas är i Sverige. Under 30 år har vi kontinuerligt besökt meckat av diamanter och andra mineraler: Afrika.

Under alla dessa år har det funnits ett konstant intresse för smycken och rena stenar. Att bli smutsig genom att besöka gruvor eller sitta och dricka te i en juvelerbutik i livliga Kairo har alltid varit vår passion och anda. 

Efter många försök och misstag har vi hittat ett sätt att skapa fina handgjorda smycken med mineraler som har gått igenom olika kvalitetstester för att erbjuda dig en tidlös smycke.

Vårt hantverk

Alla våra smycken är handgjorda av ett utmärkt team som har arbetat med smycken i många generationer. Ett team av mycket begåvade juvelerare med exakt och exakt skapande.

Att skapa tidlösa smycken kräver många timmars arbete och hela Feili Team är på samma sida för att erbjuda kvalitetssmycken som kan föras vidare i generationer framöver.

Kvalitetssäkring

Alla våra produkter är kvalitetstestade. Olika kvalitetstester används för att säkerställa att våra kunder får de finaste smyckena. Allt material är: 

- Vatten- och dimma testad
- Ljustestad
- Vikttestad
- Inspekterad med lupp, mikroskop och värmeledningsförmåga

Feili smycken har många års erfarenhet och kunskap inom värdefulla material och stenar. I kombination med modern teknik kan vi försäkra dig om autentiska och legitima metaller och stenar.

Våra stenar

Varje sten är hämtad från naturen och utvald noggrant och kvalitetstestad innan den kommer i händerna på våra utmärkta hantverkare, där stenarna formas till ett nytt liv med skönhet och briljans.  

Diamant

Den mest exklusiva och berömda stenen på jorden. Alla våra diamanter är i färgskala G och klarhetsskala VS1. Diamanter uppstår i många former och former, det är därför som detaljerna i våra diamanter observeras exakt. Detaljer som färg, klarhet, proportioner, symmetri och form innan det blir en exklusiv produkt i vår kollektion.

Turmalin

En sten som har otaliga betydelser på grund av dess variation av färger. Ingen annan sten kommer i fler färger och färgkombinationer som turmalin. Att sätta upp turmalinstenar på guld eller/och diamanter resulterar i ett elegant tidlöst smycke.